ALLT I ETT INLÄGG

Helgen över och sömnkontot är på typ 0. Lördagen gick i hundra knyck. Först två timmar i klor. Vi gjorde en massa skoj som vi inte gör annars. Skönt med nåt lättar ibland. Hundsim och baklängesbröstsim. Åt min kära havregrynsgröt i mitt andra hem. Åkte vidare på fotbollsmatch. Hade tappar bort min mössa. Tackar innerligt mig själv för att jag åtminstone hade med mig en filt, sittunderlägg och vantar. Hann inte se klart matchen utan åkte vidare på rugby. Snackade med lite människor och försökte skaffa mig en uppfattning om vad det var som pågick. Samt agera fotograf. Herregud, säger jag bara. Regnet duggade tätt och kamerans batteri blinkade rött. Plus att jag inte är fotograf. Vi får se vad det blev.
Klockan 19 var det El Clasico. Längtade hela dagen. Var så sjukt nervös före. Älskar matcher som dessa då det verkligen är spännande i 90 minuter. 
Söndagen träffade jag Lottis i Stockholm. Åt pasta. Köpte några baslinnen. Vi gick på bio. Såg Hallonbåtaflykingen. Skrattkalas deluxe. Sen var det tack & hej för ett tag med min fina kompis, och jag åkte hem till ön igen. Fällde några tårar på bussen när jag lyssnade på min favoritmusik och funderade över hur svårt jag kommer ha att säga hej då till alla för ett tag. Vet att fem veckor i Barcelona egentligen inte är så lång tid, men tillräckligt länge för mig, haha. Den dagen, den sorgen. Nej, det kommer bli stört skoj men kommer sakna allt och alla otroligt. Nog om det.


Jobbade lite i dag. Vikarie igen, men på nytt ställe. Samma sak i morgon. 
I kväll tog jag mig igenom den sista spyjobbiga träningen på ett bra tag. Kryllade av folk. Mitt skåp var upptaget. Fast rätt kul med lite action där ändå. Nya tag i morgon. GOD NATT.