OSLAGBARA STUNDER

Har varit den segaste måndagen på väldigt länge. Jobbade fem timmar, vilket är en rätt lång dag för att vara simlärarjobb. Men även fast det kändes som om mina ögon mer liknade ett asiatiskt utseende och att jag gäspade var femte minut, så tackade jag inte nej till att arbeta. Pengar behövs alltid, och speciellt nu till London och Magaluf.
Efter jobbet hälsade jag på hos farmor och farfar, vilket var välbehövligt. Var längesedan jag träffade dem. Där kan jag verkligen slappna av och bara vara. De är helt enkelt världens bästa. Farmor dukade fram all deras standardfika, och jag blev såklart proppmätt. Kan inte fatta att degiga veteskorpor i rabarbersoppa är så gott, haha. Det, bland annat, är jag och mina kusiner uppväxta med. Tror inte jag skulle tycka det smakade lika bra om jag smakade på det för första gången nu i dag och på ett annat ställe än hemma hos just farmor och farfar.
Träffade Janice nu på kvällen och det var skönt. Vi drog en tur med bilen, och pratade på. Att snacka med ens bästa vänner när tusen tankar håller på att spränga ens huvud är nog rätt oslagbart just sådana gånger. 
 
Vad gör jag just nu? Sitter i soffan och bara gör ingenting. Är egentligen superuttråkad, men man kan inte direkt börja göra nåt nu klockan halv tio på kvällen. Dessutom var jag ju dödstrött tidigare i dag, så är nog kanske bäst att bara TA DET LUGNT. Så ska fortsätta med det. Tack & hej!
 
 
 
repeat repeat repeat