LYCKAD KOMBO

Ytterligare en vecka senare sedan sist. Konstig mening det där men det jag försökte få fram är att jag lyckas åstadkomma ca ett blogginlägg i veckan nuförtiden, och det är en vecka sedan jag skrev senast.
Nog för att jag jobbar mer än vad jag någonsin gjort under en sommar, men jag tycker ändå att jag hinner med att leva livet på sidan av. Jag älskar mitt jobb och min fritid.
Har tänkt rätt mycket på det de senaste dagarna, hur himla den här sommaren varit hittills, trots decenniumets sämsta väder. 
Senaste dagarna har jag verkligen dragit i bromsen och tagit det lite lugnare. Kände att det var dags då min kropp börjat strejka genom det ena och det andra. 
Det återstår inte så himla mycket av denna fantastiska tid på året, så jag försöker leva här och nu mer än någonsin. Även fast mina tankar väldigt lätt flyger iväg till framtiden och vad som ska hända om mindre än tre veckor. Hur kommer allt kännas? Kommer man/jag/alla mina nära och kära att trivas med deras nya liv? Ingen människa kan någonsin veta, så då får jag försöka ta mitt kloka jag och dra tillbaka alla dessa tankar. Hur det blir kommer vi få se snart, och det kommer bli bra. Det blir det alltid till slut.
Desirée är hemma från London och hon hade fixat så otroligt fint som vanligt med världens gottisbord. Så skönt att träffas igen och för gott så jag snart sprängs, haha.
En vilo- och jobbdag återstår, därefter kan jag leva livet igen. Det är så det rullar.