GÄST PÅ EGEN FEST

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Judit och jag styrde ihop en Nyårsfest för våra kompisar och kompisars kompisar här i Kalmar. Det blev så himla bra! Vår vision var att vi själva också skulle kunna känna oss som gäster på festen, trots att vi hade det stora ansvaret. Jag tycker att vi lyckades galant med den saken. Alla glada och nöjda, då är vi det samma. Tror inte att det kunde ha blivit bättre än vad det blev. Bästa är att det var roligt nästan hela tiden under förberedelserna, sämsta var definitivt städandet idag. Men, som alla vet så ingår rejäl städning i konceptet fest. 
I morgon lämnar vi in kandidatuppsatsen, vilket känns både märkligt och som en otrolig lättnad. Fattar inte att den nu är skriven och att vi har tagit oss igenom det. Något som i min värld tidigare varit bland det mest utmanande man kan ta sig an i skolväg. 
Senare under morgondagen åker några av oss i klassen till Polen, på kryssning. Spännande med något nytt, både båt och land. Tror aldrig tidigare att jag har varit så taggad på att åka färja, förutom inför studentkryssningen till Tallinn 2014. Kul och spontan start på 2018!

Kommentera här: