HEJ DÅ FÖR EN LITEN STUND


Jobb och träning har avlöst varandra under veckan. Startade helgens ledighet med kräftskiva tillsammans med vänner. Egentligen är det helt otroligt hur många bra och fina personer som kommit in i mitt liv under det senaste året. Vi åt tills vi nästan sprack och njöt av varandras sällskap. Det är nu som flera av dessa godingar tar sitt pick och pack och drar iväg ut i världen för nya äventyr. Jag är glad över att vi alla hittar vår egen väg och åker här ifrån för ett tag. Men även fast jag vet att det bara är tack och hej för en liten stund, är varje avsked lika jobbigt. 

Lördagen vaknade jag upp fortfarande mätt och åkte iväg på säsongens första förmiddagsträning. Det blev en heldag i det andra hemmet. Sim, lunch och prat, vilket var riktigt kul och välbehövligt. Gott att äta korvstroganoff med finsk korv för en gångs skull, haha. Brukar annars stå på menyn på tävlingarna i väst, och då med den mindre smakliga falukorven.
I dag hängde jag med mina favoriter, Mind the G, och det avslutades med gråtkalas deluxe. Ytterligare en av mina kära som åker iväg. Hoppas på att vi alla ses till jul igen. Nu säger jag god natt till denna vecka.